+353 (0)1 293 4300 info@irishpubcompany.com

Dobrodošli u kompaniju Irish Pub Company

Dizajn. Proizvodnja. Montaža. Upravljanje projektom.

 

 

Dobrodošli u kompaniju Irish Pub Company.

Zvanični partner Guinness Irish Pub koncepta.

Kreiramo sve vrste prostora od tematskih restorana do tradicionalnih pabova, noćnih klubova i modernih barova.

Sa kancelarijama u Dablinu, SAD-u i širom Bliskog istoka, imamo mogućnosti upravljanja projektima na svim tržištima u Evropi i širom sveta.

Zašto izabrati kompaniju Irish Pub Company

Današnji investitori vide značajan potencijal i prilike koje leže u dobro izvedenom i autentičnom irskom pabu.

Koncept hrane i pića kompanija Irish Pub Company i McNally Design nudi ogroman potencijal na samostalnim lokacijama ili kao ponuda „sopstvenog predstavništva“ u hotelima širom sveta.

Svi naši koncepti su razvijeni korišćenjem dobrih poslovnih principa i ponude:

The Long Hall Irish Pub Malta created by McNally Design and the Irish Pub Company

Povraćaj investicije

Istraživanje za 1000 irskih pabova je pokazalo da Irish Pub Company ostvaruje veću bruto prodaju od bilo koje druge kompanije za dizajn. Prema istraživanjima kompanije Guinness, prihod u autentičnim irskim pabovima premašuje prodaju tipičnih prosečnih barova.

Autentičnost

Kompanija Irish Pub Company prenosi pravu irsku kulturu, okruženje i standarde pravih irskih pabova današnjice kroz naše neverovatno precizne dizajne enterijera.

The Stubborn Goat Halifax created by McNally Design and the Irish Pub Company

Popularnost 

Privlačnost irskih pabova je mnogo šira od irske populacije bilo koje zemlje. Irski pabovi su poznati kao gostoljubiva i prijateljska mesta koja privlače sve vrste mušterija.

Durty Nelly's Canada by the Irish Pub Company

Dugovečnost

Neki od najboljih irskih pabova su ostali netaknuti generacijama, oni odolevaju testu vremena uz minimalnu potrebu za reinvestiranjem.

Fleksibilnost

Irski pab je otvoren u svakom delu dana za trgovanje. Jako je povezan sa sportskim kalendarom i kalendarom događaja, omogućavajući održavanje popularnih promotivnih događaja.

Koncept za uživanje

kako kompanija Irish Pub Company radi za vas

Kompanija Irish Pub Company radi na dizajnu i kapacitetu izgradnje. Krećemo od kreiranja koncepta i razvijanja brenda za vaše tržište, pa do detaljnog dizajna, a zatim i proizvodnje i opremanja na lokaciji.

Obilazak lokacije

Jedan od naših timova će posetiti lokaciju kako bi je pregledao sa klijentom, sproveo anketu o lokaciji i razgovarao o mogućnostima dizajna.

Dizajn koncepta i kreiranje brenda

Kreiramo koncept i brend za vaše tržište. U ovoj fazi razvijamo rešenja za raspored prostorija, table raspoloženja koje objašnjavaju atmosferu, sugestije brendova gde je to relevantno i preliminarni budžet.

Detaljan dizajn

Nakon što se koncept odobri, prelazimo na detaljan dizajn. Usluge koje će se pružati u ovoj fazi će uključiti ažurirani program za radove, unutrašnje generalne rasporede za sve oblasti, uključujući rasporede za plafon i opšte rasporede za rasvetu, elevacije i odeljenja i završne detalje za označavanje, staklo, nameštaj, podne obloge, funkcije i sve ostale elemente enterijera.

Nacrti za pripremu osnove

Vodimo vas kroz ceo proces i koordiniramo sa vašim lokalnim izvođačima, mehaničarima i električarima i lokalnim izvođačima za pripremu lokacije. Obezbeđujemo crteže za pripremu osnove i koordinaciju mehaničkih, električnih i vodovodnih sistema (MEP) i elektrike sa vašim odabranim konsultantom.

Proizvodnja i snabdevanje

Svi elementi paba će biti proizvedeni od strane specijalizovanih zanatlija i stolara u Irskoj. Kreiramo sve unutrašnje elemente uključujući: stolariju (šank i iza šanka, ekrani, vitrine, police za piće), nameštaj, podne obloge, rasvetu, ukrase, specijalističke umetničke radove, staklariju i obradu metala.

Isporuka i opremanje na lokaciji

Svi unutrašnji elementi paba se dostavljaju na lokaciju, a naš specijalistički tim za opremanje izlazi na lokaciju i oprema pab.

Operativno savetovanje (opciono)

Kompanija Irish Pub Company može da obezbedi obuku osoblja na lokaciji. Takođe nudimo konsultantsku uslugu sa kojom ćemo vam pomoći da razvijete snažan brend za pab i asistirati vam u odabiru odgovarajućeg menija/muzike i pomoći vam oko zabavnih predloga/ključnih kalendarskih datuma i kulture usluge irskog paba.

Naši projekti

 

Kompanije Irish Pub Company i McNally Design garantuju autentičnost i projekte najvišeg kvaliteta. Naši projekti pružaju operatorima konkurentsku prednost sa superiornim prodajnim rezultatima

Viktorijanski bar

Moderan bar i pab

Pivnica

Tradicionalni irski pab

Meksički restorani

Noćni klubovi

Viski barovi

Centri za posetioce

Dizajn restorana

Bar na radnom mestu

Engleski pabovi

Stari irski pab

Creating Exceptional Hospitality Concepts Worldwide Since 1979

Contact
+353 (0)1 293 4300

info@irishpubcompany.com

WHATS APP: 00353 85 775 3567

Location

1st Floor, The Courtyard,

Carmanhall Road,

Sandyford Business Park,

Dublin, Ireland

© The Irish Pub Company 2024. All Rights Reserved. Privacy. Sitemap.