When we were contacted by a large employer and producer in the UK earlier this year and when we were asked to create something special for their staff at their production facility we were delighted with the challenge!

The management team recognised the need to upgrade their existing facility and invest in an area for the enjoyment and wellbeing of their staff.

The canteen now has a contemporary, sports bar-inspired look. It features new seating areas, flat screen TV, games and pool tables.

The space has been completely transformed into a modern, relaxing, environment where employees from all levels of the business can come together to refuel, enjoy a break and socialise. It has allowed teams that would not usually interact to meet and actively engage over a game of pool.

The building also provides a flexible space for internal meetings and where customers, suppliers and visitors, can convene and take a break when coming to site.

“We’re delighted with what we’ve achieved with the project. The reaction from our staff and visitors has been hugely positive. We look forward to investing further in the well-being of our employees and strengthening team spirit.”

Take a look at the transformation below